x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un nou proiect al bugetului Capitalei va fi trimis joi consilierilor generali

Un nou proiect al bugetului Capitalei va fi trimis joi consilierilor generali

de Alice Petrescu    |    05 Mai 2021   •   21:19
Un nou proiect al bugetului Capitalei va fi trimis joi consilierilor generali
Sursa foto: Foto: Facebook

Horia Tomescu, viceprimarul USR PLUS al Capitalei, a anunțat pe pagina sa de Facebook, că o nouă versiune a bugetului va fi transmisă consilierilor generali joi, împreună cu fundamentarea veniturilor și cheltuielilor propuse de Nicușor Dan. ”Este un pas înainte și ne dorim să căutăm în continuare, pe baza unor informații clare, o soluție corectă pentru București”, mai scrie Tomescu.

 


Viceprimarul mai spune că noua propunere va fi analizată, iar discuțiile vor continua într-o nouă întâlnire joi, de la ora 19.30.

„Rămânem deciși să dăm orașului un buget realist care să nu perpetueze practicile care au adus acest oraș în faliment și care să reflecte reformele în administrația bucureșteană”, adaugă Tomescu.

Bugetul Capitalei a fost respins cu 17 voturi „pentru”, 22 „împotrivă” și 14 abțineri, după ce grupul consilierilor USR PLUS, cel mai numeros din Consiliul General, a anunțat că nu îl va vota din cauză că veniturile ar fi nerealiste și umflate, iar Nicușor Dan nu a făcut nicio reformă în administrație sau spitale.

 

×
Subiecte în articol: Horia Tomescu buget capitala