x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Victor Ponta la Sinteza Zilei: "Ilaşcu nu va fi dat afară. Casa în care locuieşte va fi transferată la Primăria Capitalei"

Victor Ponta la Sinteza Zilei: "Ilaşcu nu va fi dat afară. Casa în care locuieşte va fi transferată la Primăria Capitalei"

21 Ian 2013   •   23:14
Victor Ponta la Sinteza Zilei: "Ilaşcu nu va fi dat afară. Casa în care locuieşte va fi transferată la Primăria Capitalei"
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Casele administrate de RA-APPS şi locuite în prezent de patrioţi din Moldova, precum Ilie Ilaşcu, vor fi transferate în gestiunea Primăriei Capitalei, care are dreptul să repartizeze imobilele actualilor chiriaşi, a declarat premierul Victor Ponta în emisiunea Sinteza Zilei, realizată de Mihai Gâdea la Antena 3.

 
"Am văzut de la presă, evident că nu ştiam, cazul lui Ilie Ilaşcu. Am chemat astăzi pe secretarul general (al Guvernului-n.r.), am înţelesc că e vorba nu doar de Ilie Ilaşcu, ci de câţiva patrioţi din Moldova care au stat în puşcării la Tiraspol. I-am zis: <>, că nu e drept să-i spui: <>. L-am sunat pe primarul general şi - ne dă voie legea - transferăm locuinţele acestor oameni, e vorba de patru sau cinci cu totul, le transferăm la primărie şi primăria are dreptul să le repartizeze locuinţa. Conform legii, le transfer la PMB, care le poate repartiza celor care au situaţii cu totul şi cu totul speciale", a declarat Ponta la Antena 3.
 
El a precizat că, astfel, Ilaşcu va rămâne în locuinţă şi nu va sta tot timpul sub această ameninţare a ceea ce se întâmplă cu locuinţele de la RA-APPS.
 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta ilie ilascu rapps casa