x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Victor Radovici, dus de urgenţă la Spitalul Floreasca. Actorului i s-a făcut rău la Teatrul Excelsior

Victor Radovici, dus de urgenţă la Spitalul Floreasca. Actorului i s-a făcut rău la Teatrul Excelsior

09 Ian 2013   •   12:46
Victor Radovici, dus de urgenţă la Spitalul Floreasca. Actorului i s-a făcut rău la Teatrul Excelsior
Sursa foto: teatrul-excelsior.ro

Actorul Victor Radovici a fost transportat la Spitalul Floreasca din Capitală, în această după-amiză. Potrivit unor surse citate de mediafax.ro, lui Radovici i s-a făcut rău la Teatrul Excelsior. Echipajul de la ambulanţă chemat la faţa locului pentru a-i acorda actorului îngijiri medicale a stabilit că Victor Radovici are o suferinţă cardiacă şi a decis să îl transporte la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Radovici are 71 de ani şi a fost director artistic la două teatre pentru copii. În 1959, alături de Ileana Stana Ionescu, Florin Piersic, Leopoldina Bălănuţă, a făcut parte din grupul care a fondat Teatrul Tineretului din Piatra Neamţ, unde a jucat numeroase roluri. Între 1960 şi 1964 a jucat şi în spectacole ale Teatrului din Ploieşti, condus pe atunci de Toma Caragiu. Din 1964, Victor Radovici s-a dedicat teatrului pentru copii, ca actor şi ca director artistic. În 1984, a devenit director adjunct artistic la Teatrul "Ion Creangă" (unde a fost angajat actor din 1964), iar din 1990 l-a urmat pe Ion Lucian, fiindu-i adjunct la Teatrul Excelsior.

Victor Radovici a jucat în numeroase spectacole, printre care "Nu treziţi un copil care visează", de Eugen Ionescu, "Cocoşelul neascultător", de Ion Lucian, şi "Act veneţian", de Camil Petrescu.





×