x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator VIDEO: Gheorghiță: Vom da posibilitatea persoanelor să se programeze în centrele care funcționează 24/24 /

VIDEO: Gheorghiță: Vom da posibilitatea persoanelor să se programeze în centrele care funcționează 24/24 /

de Alice Petrescu    |    30 Mar 2021   •   15:22
VIDEO: Gheorghiță: Vom da posibilitatea persoanelor să se programeze în centrele care funcționează 24/24 /
Sursa foto: Hepta

Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID-19, a anunțat că pe platforma de vaccinare anti-COVID va fi disponibil programul de funcţionare pe fiecare centru, configurabil pe un interval de 24 de ore.

"Va exista posibilitatea de configurare a programului de lucru în platforma de vaccinare, de programare, astfel încât va fi disponibilă funcţionalitatea programului pe fiecare centru de vaccinare configurabil pe un interval de 24 de ore. Practic, să dăm posibilitatea persoanelor să se programeze în acele centre care au activitate 24 de ore din 24, să se programeze pe numărul de locuri disponibile", a declarat Valeriu Gheorghiţă, marţi, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria.

El a menţionat, în context, că din data de 25 martie, cu suportul Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, se poate vizualiza tipul de vaccin pe fiecare centru de vaccinare, astfel încât la acest moment este activă harta centrelor pe tipuri de vaccin şi este disponibilă pe site-ul de informare vaccinare-covid.gov.ro, platforma de programare.

"Harta cuprinde toate centrele de vaccinare active în platformă, tipul vaccinului administrat în acestea, numărul locurilor disponibile şi, de asemenea, numărul persoanelor care se află înscrise pe lista de aşteptare. Harta este interactivă, fiecare utilizator poate filtra afişarea centrelor pe judeţe sau pe numărul de locuri disponibile. De asemenea, sunt afişate statistici privind numărul total al persoanelor înscrise pe listele de aşteptare, pentru fiecare dintre cele trei vaccinuri produse de companiile farmaceutice Pfizer-BioNTech, Moderna şi respectiv Oxford-AstraZeneca", a precizat Gheorghiţă.

×
Subiecte în articol: Valeriu Gheorghiță