x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator VIDEO. Mircea Badea: Am eliminat cuvântul "pula" și pentru a-i proteja pe propagandişti, complexați că au puță!

VIDEO. Mircea Badea: Am eliminat cuvântul "pula" și pentru a-i proteja pe propagandişti, complexați că au puță!

de Cristi Severin    |    23 Iun 2014   •   00:01
VIDEO. Mircea Badea: Am eliminat cuvântul "pula" și pentru a-i proteja pe propagandişti, complexați că au puță!

Mircea Badea a comentat, la Sinteza zilei, în preambulul emisiunii sale, observaţiile făcute de unii analişti pe tema faptului că înregistările convorbirilor dintre fratele preşedintelui, Mircea Băsescu şi Florin Anghel, zis Băsică, au fost prezentate public după ce au fost editate.

După ce l-a invitat pe Mihai Gâdea, realizatorul Sinteza zilei, să difuzeze înregistările brute, fără a ascunde limbajul trivial al celor doi vorbitori, Mircea Badea a lansat un atac dur împotriva comentatorilor care au contestat autenticitatea acestora, tocmai din cauza acestei prelucrări absolut necesare difuzării lor în emisie, la o oră la care expresiile menționate nu puteau fi acceptate.

"Noi editaserăm imaginile pentru că erau cu "pula". Și am zis, totuși, ca să nu fie dat la televizor, dar dacă e o problemă cu asta, atunci …Luați! Nu e nicio problemă! Noi ne-am gândit ca să-I protejăm și pe propagandiști, că ei, săracii, se complexează, că au puță. Da’ nu-i nicio problemă, luați, needitat!", a spus Badea, extrem de nervos la adresa contestatarilor înregistrărilor.



j


 

 

×