x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator VIDEO Scandal monstru pe Calea Victoriei. Protestatarul Marian Ceaușescu și Dumitru Dragomir, la un pas de bătaie

VIDEO Scandal monstru pe Calea Victoriei. Protestatarul Marian Ceaușescu și Dumitru Dragomir, la un pas de bătaie

11 Sep 2020   •   09:13
VIDEO Scandal monstru pe Calea Victoriei. Protestatarul Marian Ceaușescu și Dumitru Dragomir, la un pas de bătaie
Sursa foto: Captura video

Scandal monstru pe Calea Victoriei între Dumitru Dragomir (74 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, și protestatarul Marian Ceaușescu. Totul a început când Mitică Dragomir a părăsit studio-ul B1 TV de pe Calea Victoriei, unde a fost invitat la o emisiune. Protestatarul l-a întâmpinat pe Dumitru Dragomir și a lansat o serie de acuzații la adresa fostului șef al Ligii. Cei doi au avut un schimb dur de replici, aruncându-și vorbe grele, fiind la un pas de bătaie.

Marian Ceaușescu: De ce mințiți așa de mult? Mă, scursură comunistă!

Dumitru Dragomir: Cum te cheamă? Minți, mă! Dobitocule! Din ce trăiești tu?

Marian Ceaușescu: Jigodiilor! Fosilă comunistă! Ai distrus Craiova! Slugă!

După acest moment, Dumitru Dragomir s-a enervat foc și se repede la Marian Ceaușescu.

 

Cine este Marian „Ceaușescu”

Bugetul.ro a realizat un scurt CV al protestatarului. În vârstă de 50 de ani, Marian Tivilic Moroșanu (cunoscut sub numele de Marian „Ceaușescu”) a fost unul dintre tinerii care au luptat la Revoluție, participând activ și la Mineriadă. Din cauza loviturilor primite la Mineriadă, acesta susține că a rămas cu un handicap.

El a fost arestat la Mineriada din 13-15 iunie 1990 și acuzat, la fel ca dictatorul Nicolae Ceaușescu în ’89, de subminarea economiei naționale, informa presa din România, în 2015. În cele din urmă, Tivilic a fost eliberat.

×
Subiecte în articol: dumitru dragomir