x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Violență în Sectorul 5: un tânăr a fost arestat preventiv

Violență în Sectorul 5: un tânăr a fost arestat preventiv

de Redacția Jurnalul    |    14 Apr 2024   •   18:40
Violență în Sectorul 5: un tânăr a fost arestat preventiv

Un tânăr în vârstă de 24 de ani a fost arestat preventiv după ce l-a bătut pe un alt tânăr, în urma unui conflict spontan, în Sectorul 5 al Capitalei.

Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 17 Poliţie au pus în executare un mandat de aducere, în Bucureşti, într-un dosar penal privind săvâşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

De fapt, în 12 aprilie 2024, în jurul orei 01.20, Secţia 17 Poliţie a fost sesizată, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, pe un bulevard din Sectorul 5, un tânăr a fost agresat fizic de un alt tânăr.

Echipaje medicale i-au acordat victimei primul ajutor, transportând-o, ulterior, la spital.

În urma cercetărilor efectuate a fost identificat un tânăr, în vârstă de 24 de ani, bănuit de comiterea faptei. Totodată, în baza probatoriului, a rezultat că, în jurul orei 01.20, în urma unui conflict spontan, tânărul de 24 de ani ar fi lovit victima, în vârstă de 18 ani, cu pumnul în zona capului.

Agresorul a fost dus la Poliție, iar faţă de acesta a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă măsura arestului preventiv, pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 17 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşitii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: violenta arestare