x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Adrian Ursu:" Discuția este despre agresivitate. Ce am văzut astăzi este nimic, e doar încălzirea. Impotența instituțională va duce ca Bucureștiul să se transforme în Paris foarte curând"

Adrian Ursu:" Discuția este despre agresivitate. Ce am văzut astăzi este nimic, e doar încălzirea. Impotența instituțională va duce ca Bucureștiul să se transforme în Paris foarte curând"

de Redacția Jurnalul    |    10 Mai 2023   •   23:04
Adrian Ursu:" Discuția este despre agresivitate. Ce am văzut astăzi este nimic, e doar încălzirea. Impotența instituțională va duce ca Bucureștiul să se transforme în Paris foarte curând"

Violenţă extremă a protestatarilor AUR la poarta Parlamentului, în timp ce în interior, membrii aceleiași formațiuni politice votau în unanimitate proiectul pentru care afară se huiduia. Au lovit cu picioarele, au îmbrâncit, au scuipat şi au înjurat parlamentarii. Totul, în ziua în care, la controlul de securitate, președinta tineretului AUR, Ariadna Cîrligeanu, voia să intre cu patru gloanţe în poşetă.

Jurnalistul Adrian Ursu a comentat incidentele de o violență extremă care s-au petrecut astăzi la București: 

"În clipa de față există un poligon uriaș al planetei, Ucraina, de unde poți să iei și aruncătoare de grenade, și rachete, și drone și ce vrei tu. Dar nu cred că despre asta este vorba.

Oricum, în clipa de față, cumva, pare că fenta a reușit. Pentru că discuția acum, iată, se concentrează în jurul unui subiect care devine încet, încet, frivol și prin explicațiile absolut competente ale domnilor din Ministerul Apărării Naționale care se pricep la arme, și prin tot ceea ce se rulează în jurul acestei teme, și anume, subiectul cartușelor, tuburilor, de fapt, că sigur, AUR fiind un partid de YouTube, normal că s-au gândit să bage și niște tuburi în Parlament. Când se pierde, de fapt, discuția mare... Discuția mare este despre agresivitate, este despre violența promovată, exersată și din ce în ce mai vizibilă. Acela este, de fapt, subiectul zilei.

Povestea asta cu cartuș, glonț, tub gol, plin, depistat, uitat în buzunar, este perfectă pentru a justifica discursul ridicol al celor de la AUR care vor să minimalizeze ceea ce s-a întâmplat, de fapt, afară. Ceea ce se va mai întâmpla afară, ceea ce s-a întâmplat în Parlament și se va mai întâmpla în Parlament.

Ce am văzut astăzi este nimic. Este nimic, e doar încălzirea. Pentru că impotența instituțională va duce ca Bucureștiul să se transforme în Paris foarte curând", a mai spus jurnalistul Adrian Ursu, miercuri, la Antena 3 CNN.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În tot acest timp, PSD i-a îndemnat pe reprezentanţii AUR să "termine cu minciuna şi cu manipularea oamenilor", după ce aceştia au votat în unanimitate proiectul cu copiii pe care l-au contestat în spaţiul public:

"AUR a votat în comisii în UNANIMITATE proiectul cu copiii! Terminați cu minciuna și manipularea oamenilor!

Și era normal să o voteze, pentru că este o lege bună care vizează PREVENIREA abandonului copiilor și SPRIJINIREA familiilor vulnerabile. Adică ceea ce ar face orice om normal!

Tot scandalul făcut astăzi, instigarea hoardelor de huligani să tragă de porțile Parlamentului, a fost doar un circ ieftin al unor oameni interesați DOAR de voturi și nu de viața, de viitorul copiilor și al familiilor vulnerabile", a scris pe pagina de Facebook PSD.

×
Subiecte în articol: adrian ursu violenta agresivitate parlament