x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vom călători cu un singur bilet pe RATB-Metrorex-CFR regional. Ce preţ va avea şi pe ce linii nu va fi valabil

Vom călători cu un singur bilet pe RATB-Metrorex-CFR regional. Ce preţ va avea şi pe ce linii nu va fi valabil

28 Sep 2012   •   06:16
Vom călători cu un singur bilet pe RATB-Metrorex-CFR regional. Ce preţ va avea şi pe ce linii nu va fi valabil

Primaria Municipiului Bucuresti vrea sa introduca titluri de calatorie comune pentru mijloacele de transport din zona Metropolitana, inclusiv pentru inelul de cale ferata al Municipiului Bucuresti.

Propunerea va fi votata astazi in Consiliul General al Municipiului Bucuresti, potrivit B365.ro.

Momentan, Primaria Municipiului Bucuresti, RATB, Metrorex si CFR Calatori au ajuns la un acord pentru introducerea a cinci tipuri de titluri de calatorie comune:

- Bilet unic valabil timp de 60 de minute de la prima validare, atat la Metrorex cat si la RATB, cu un numar nelimitat de validari in perioada de valabilitate de 60 de minute. Costul biletului este de 5 lei/bilet, timp de o ora.

- Biletul unic multiplu cu 10 calatorii de cate 60 de minute pe fiecare calatorie, cu numar nelimitat de validari, atat la Metrorex, cat si la RATB, in perioada de valabilitate de 60 de minute.

- Abonamentul unic de o zi cu numar nelimitat de validari, atat la Metrorex cat si la RATB, cu valabilitate de 24 de ore incepand cu ora la care se face prima validare. Costul unui abonament unic pe timp de o zi este de 16 lei.

- Bilet unic cu valabilitate 90 de minute, pe liniile RATB si pe trenurile regionale ale CFR calatori care circula pe inelul de cale ferata al Municipiului Bucuresti. Costul este de 5 lei.

- Biletul unic de calatorie valabil timp de 90 de minute, pe liniile RATB, Metrorex si pe liniile regionale ale CFR calatori care circula pe inelul de cale ferata al Municipiului Bucuresti. Costul este de 7 lei.

Biletele nu vor fi insa valabile pe liniile expres si pe cele cu tarif special ale RATB. Suportul tehnico-financiar pentru emiterea biletelor va fi asigurat de RATB.

Biletele accepta ultima validare cu un minut inainte de expirarea perioadei de 60 sau 90 de minute.

×