x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Wizz Air: Pasagerii care călătoresc în Regatul Unit trebuie să prezinte un paşaport, începând cu luna octombrie

Wizz Air: Pasagerii care călătoresc în Regatul Unit trebuie să prezinte un paşaport, începând cu luna octombrie

02 Sep 2021   •   14:46
Wizz Air: Pasagerii care călătoresc în Regatul Unit trebuie să prezinte un paşaport, începând cu luna octombrie
Sursa foto: observator.tv

Pasagerii ce călătoresc în Regatul Unit trebuie să prezinte un paşaport începând cu luna octombrie, a anunţat, joi, compania aeriană Wizz Air.

"Până în 2025, singurii pasageri exceptaţi de la regulă sunt cetăţenii UE care au permis de reşedinţă temporară sau statutul de rezident permanent în Marea Britanie", se menţionează în comunicat.

Totodată, pasagerii care prezintă o carte de identitate la intrarea în ţară vor fi refuzaţi la graniţă şi vor fi consideraţi "pasageri inadmisibili" (INAD - pasageri cărora le este interzisă intrarea). Astfel, Wizz Air nu va accepta la bordul avioanelor sale pasageri care vor să intre în Regatul Unit cu o carte de identitate.

Compania aeriană îşi sfătuieşte pasagerii să pregătească paşapoarte valide în cursul acestei luni. De asemenea, Wizz Air încurajează pasagerii să verifice constant sursele oficiale pentru a găsi informaţii suplimentare şi pentru a confirma îndeplinirea tuturor condiţiilor de călătorie sau schimbările de ultim moment.

Wizz Air, compania aeriană low-cost cu cea mai rapidă creştere din Europa, operează o flotă de 144 de aeronave Airbus A320 şi A321.

×
Subiecte în articol: wizz air