x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Wizz Air se extinde şi lansează zboruri către două dintre cele mai căutate destinații

Wizz Air se extinde şi lansează zboruri către două dintre cele mai căutate destinații

04 Dec 2019   •   15:02
Wizz Air se extinde şi lansează zboruri către două dintre cele mai căutate destinații

Vești bune pentru români. Din iulie 2020, Wizz Air va lansa și două noi rute din București, respectiv către Praga, în Cehia, și Sevilla, în Spania, care este, de altfel, singura conexiune între București și orașul din Andaluzia.

Biletele pentru noile rute sunt deja puse la vânzare și pot fi rezervate de la 89 de lei, pe segment. Prețul include taxele de administrare și o geantă (max: 40x30x20cm). Trolerele și alte bagaje vor fi taxate suplimentare.

Wizz Air adaugă constant noi rute rețelei sale din România. În a doua parte a anului 2019, compania a anunțat noi destinații către Londra Southend, Edinburgh sau Lyon, care le oferă pasagerilor din România noi oportunități de a călători în Anglia, Scoția și Franța.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 120 aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 700 de rute de la 25 de baze, ce asigură conexiunea între 152 de destinaţii din 44 de ţări. Wizz Air are peste 5.000 de angajați, iat în ultimele 12 luni a transportat 38 de milioane de pasageri.

Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ și este inclusă în calculul indicilor FTSE 250 și FTSE All-Shares. Wizz Air este membră a Asociației Internaționale a Transporturilor Aeriene (IATA) și a Operational Safety Audit (IOSA), companie de referință la nivel global în ceea ce privește recunoașterea siguranței companiilor aeriene.

www.antena3.ro

×
Subiecte în articol: wizz air zboruri