x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Zeci de PERCHEZIŢII în Capitală şi şase judeţe, la traficanţii de ţigări. Sunt implicaţi şi poliţişti de frontieră

Zeci de PERCHEZIŢII în Capitală şi şase judeţe, la traficanţii de ţigări. Sunt implicaţi şi poliţişti de frontieră

19 Noi 2013   •   08:55
Zeci de PERCHEZIŢII în Capitală şi şase judeţe, la traficanţii de ţigări. Sunt implicaţi şi poliţişti de frontieră

Procurorii DIICOT efectuează, marţi dimineaţă, 43 de percheziţii în şase judeţe şi la sediul Inspectoratului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi, potrivit Digi 24. Oamenii legii caută traficanţi de ţigări, care ar fi adus un prejudiciu de peste un milion de euro.

Printre suspecţi se numără şi doi poliţişti de frontieră.

Lucrătorii DIICOT şi IPJ Suceva desfăşoară 43 de percheziţii domiciliare, dintre care 33 sunt în judeţul Suceava. Restul sunt în Satu-Mare, Harghita, Mureş, Sibiu, Bistriţa - Năsăud, dar şi pe raza municipiului Bucureşti.

Sunt vizate două grupări de criminalitate organizată transfrontalieră specializate în trafic cu țigări de contrabandă extracomunitară care au traficat 509.200 pachete de țigări având o valoare de piață estimată la suma de 5.092.000 lei.

Percheziţiile din această dimineaţă urmăresc destructurarea a două grupări de crimă organizată transfrontalieră specializate în trafic cu ţigări de contrabandă extracomunitară.

 

×