x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Zeci de pietoni “s-au fript” la buzunar pe A1

Zeci de pietoni “s-au fript” la buzunar pe A1

de Mara Raducanu    |    24 Mar 2009   •   00:00

Poliţiştii rutieri au amendat ieri între orele 11.00-14.00, un număr de 40 de persoane care au fost surprinse traversând Autostrada Bucureşti - Piteşti, în dreptul hipermarketului Carrefour, la kilometrul 11.



Amenda pentru traversare neregulamentară este de 120 lei. "Numărul celor care ar fi traversat Autostrada pentru a ajunge la hipermarket ar fi fost mult mai mare, dacă nu s-ar fi aflat în zonă echipajele de poliţie", a declarat comisar şef George Grigore, şeful Poliţiei Autostrăzi.

El a menţionat că, pentru a diminua numărul accidentelor de circulaţie grave care se produc în zonă, a fãcut apel la cei şapte agenţi economici care desfăşoară activităţi în hipermaketul menţionat, urmând a se întâlni cu aceştia, în vederea identificării unei soluţii de siguranţă rutieră.Potrivit comisarului şef poliţiştii rutieri au aplicat, anul acesta, celor care au traversat autostrada A1 în zona hipermarketului peste 1.000 de amenzi, o persoană pierzându-şi viaţa, fiind acroşată de o maşină în momentul traversării.

De asemenea, anul trecut, pe Autostrada Bucureşti - Piteşti s-au înregistrat 13 accidente grave, majoritatea acestora fiind constatate în dreptul hipermarketului.

×
Subiecte în articol: observator