x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Zeci de tramvaie, BLOCATE în zona Progresul. Au fost afectate liniile de tramvai 25, 32, 8 şi 11

Zeci de tramvaie, BLOCATE în zona Progresul. Au fost afectate liniile de tramvai 25, 32, 8 şi 11

10 Dec 2013   •   08:39
Zeci de tramvaie, BLOCATE în zona Progresul. Au fost afectate liniile de tramvai 25, 32, 8 şi 11
UPDATE 10:15 - Circulaţia tramvaielor de pe şase linii RATB, care au fost blocate, în această dimineaţă, din cauza unei avarii, s-a reluat, potrivit reprezentanţilor RATB.

Potrivit reprezentanţilor Regiei, la ora 7.15, la intersecţia dintre Calea Rahovei şi Calea Progresul, pe sensul de mers spre depoul Alexandria, din cauza vântului, pantograful unui tramvai din linia 32 s-a agăţat în firele căzute pe reţeaua de contact. Din acest motiv s-a produs o avarie în reţeaua de contact a tramvaielor. Avaria a afectat şase linii RATB. Conform reprezentanţilor RATB, circulaţia tramvaielor de pe liniile 8, 11, 23, 25, 32 şi 47 a fost blocată pe ambele sensuri, din cauza acestei avarii la reţeaua electrică.
---------------------------------

22 de tramvaie de pe liniile 25, 32, 8 şi 11 sunt blocate în zona Progresul din cauza unei avarii la reţea. Echipele RATB încearcă să rezolve problema pentru ca circulaţia tramvaielor să poată fi reluată.

Brandusa Raeceanu, purtator de cuvant al RATB, a declarat că "au fost introduse doua linii naveta de autobuze, pentru a prelua calatorii de pe liniile de tramvai cu probleme".

Politia ii sfatuieste pe soferii care au drum prin zona Rahovei-Progresul sa aleaga alte rute.



×