x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ziua 15 de proteste. Nucleul dur şi personajele pieţei

Ziua 15 de proteste. Nucleul dur şi personajele pieţei

de Toma Roman Jr    |    27 Ian 2012   •   18:39
Ziua 15 de proteste. Nucleul dur şi personajele pieţei

Vineri seara, pe un ger de-ti clantaneau dintii, in Piata Universitatii mai protestatu totusi cam 100, poate 150 de persoane.

Nucleul dur, grupat langa nucleul mai moale, facut din oameni de zapada, este constituit din indivizi care, datorita manifestatiei, au devenit ei insisi niste personaje.

Omul cu casca metalica maronie, cel cu ciolanul atarnat de gat, baiatul care practic doarme in piata si cel cu masca nu stiu carui personaj din nu stiu ce film au devenit niste mici vedete. Se saluta cu toata lumea, glumesc, scriu sloganuri haioase. Pe langa acestia ne putem mandri si noi, Jurnalul National, c-am fabricat o vedetuta de piata.

Colegul nostru, Petru Zoltan, este cunoscut drept "baiatul cu ziarele". De mai multe seri, el a impartit gratis sute de exemplare ale Jurnalului National, in care relatam despre manifestatiile din Piata Universitatii. Cand am descins impreuna cu Petrica in piata, vineri seara, oamenii ne-au declarat sec: "Uite, voi ne mai sustineti, televiziunile s-au cam plictisit..."

×