x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta, despre sediul USL: Da'i frumos, domn'e! E ok! E civilizat, nu?

Ponta, despre sediul USL: Da'i frumos, domn'e! E ok! E civilizat, nu?

21 Feb 2011   •   14:12

Preşedintele PSD, Victor Ponta, s-a declarat, luni, mulţumit de condiţiile oferite de sediul USL, el apreciind că acesta este "frumos" şi "civilizat" şi că este mai bine să stea aşezat pe scaun, decât să susţină conferinţa de presă în picioare, la pupitru, aşa cum face la sediul PSD.

Co-preşedintele USL Victor Ponta a susţinut, luni, după şedinţa săptămânală a conducerii Uniunii, prima sa conferinţă de presă în sediul USL, în sala special amenajată şi dotată cu un banner de mari dimensiuni cu însemnele alianţei.

Ponta a intrat în sala de conferinţe puţin ezitant, având în vedere că sediul USL este pus la dispoziţie de către PNL, el neştiind exact care este calea de acces către spaţiul destinat celui care ţine conferinţa de presă.

După ce a ocolit camerele de luat vederi, Ponta a mers către locul său, s-a aşezat pe scaun şi a spus: "Mai bine să stau jos. Decât cu pupitrul nostru...(pupitrul de la PSD, unde conferinţele sunt ţinute în picioare - n.r.)".

El a privit admirativ sala de conferinţe - mare, luminată, înaltă, cu perspectivă către Arcul de Triumf - şi le-a spus ziariştilor: "Da'i frumos, domn'e! E ok! E civilizat, nu?".

Sala de conferinţe a fost amenajată recent, aceasta fiind dotată cu un banner uriaş cu însemnele USL.

×