x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică USL sare în apărarea lui Dragnea: "Ce se întâmplă acum aduce cu dosarele politice din anii '40"

USL sare în apărarea lui Dragnea: "Ce se întâmplă acum aduce cu dosarele politice din anii '40"

06 Sep 2012   •   15:18
USL sare în apărarea lui Dragnea: "Ce se întâmplă acum aduce cu dosarele politice din anii '40"

Intr-o conferinta de presa comuna, joi seara, liderii USL, Crin Antonescu si Victor Ponta au criticat cu duritate anchetele declansate impotriva liderilor din teritoriu, pe care le-au catalogat drept dosare politice asemanatoare celor de la sfarsitul anilor '40.

Crin Antonescu a declarat ca USL va cere creearea unei comisii parlamentara pentru modul in care sunt anchetati simplii cetateni in legatura cu referendumul si a spus vor fi trimise scrisori forurilor europene, vizavi de aceasta situatie.

Citand din comunicatul DNA referitor la Liviu Dragnea, Antonescu este de parere ca, in acest fel, institutia aduce oficial acuzatii care vizeaza actiuni politice.

Premierul Ponta, presedintele PSD a spus ca "l-am instigat, nu l-am rugat, pe domnul Dragnea sa se ocupe de referendum din partea USL. Daca sa indemni oamneni sa iasa la vot este o infractiune, atunci DNA va trebui sa ne sanctioneze in aceeasi masura si pe mine, si pe domnul Antonescu.

N-o sa accept niciodata ca cei de la PDL care au un sistem de numarare electronic paralel, asa cum a avut domnul Videanu in 2009, sa nu fie tratatati cu acceasi masura.

Ceea ce se intampla acum aduce cu cele petrecute in 1946-1948.

Incepand de saptamana viitoare, vom avea intalniri cu liderii USL din teritoriu.

×