x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică 2 milioane de euro pentru frunza Elenei Udrea

2 milioane de euro pentru frunza Elenei Udrea

de Aniela Nine    |    02 Ian 2011   •   18:37

Ministerul Turismului condus de Elena Udrea a decis în ultima zi a anului trecut să investească aproximativ 2 milioane de euro pentru a-i convinge pe români să exploreze “Grădina Carpatică”.

Pe 31 decembrie 2010, ministerul a publicat o cerere de ofertă pentru achiziţionarea de “servicii pentru difuzare de spoturi publicitare pe canale tv şi pe posturi radio naţionale în anul 2011, privind promovarea programului «Exploraţi Grădina Carpaţilor»“, suma estimată fiind de 6.935.484 RON fără TVA, adică aproximativ 2 milioane de euro, bani proveniţi din fonduri europene. Cum promovarea spoturilor se va face şi la tv, şi la radio, suma este repartizată în proporţie de 70% către televiziune, restul de 30% urmând să fie alocat promovării Grădinii Carpatine la radio.

Selecţia, potrivit caietului de sarcini care însoţeşte cererea de ofertă, prevede că spoturile vor fi derulate doar pe o televiziune, generalistă, care va fi selecţionată în funcţie de audienţa ianuarie-septembrie 2010 pentru target 18+ urban. În privinţa radiourilor, suma alocată este mai mică, ministerul dorind selecţionarea a două posturi de radio, primele la audienţă în urban, conform studiului de audienţă din perioada mai-august 2010.

×
Subiecte în articol: politica