x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Adrian Ursu: Nu e o criză politică, ci o mega-golănie. În morişca asta dementă, noi suntem puşi să vedem dacă a luat foc România

Adrian Ursu: Nu e o criză politică, ci o mega-golănie. În morişca asta dementă, noi suntem puşi să vedem dacă a luat foc România

09 Iun 2015   •   06:41
Adrian Ursu: Nu e o criză politică, ci o mega-golănie. În morişca asta dementă, noi suntem puşi să vedem dacă a luat foc România

Jurnalistul Adrian Ursu a criticat, în ediţia de luni seară a emisiunii "Sinteza zilei", ipocrizia clasei parlamentare, arătând că nu asistăm la o criză politică, ci la o "mega-golănie".

"Şi de o parte şi de alta, asistăm la nişte evoluţii burleşti. La un moment dat erau enervante. Suntem într-un moment al ipocriziei totale, în care se terfeleşte până şi ultimul lucru care mai rămăsese în ţara asta valid: criteriul moral. (...) Nu mai este nimic moral în politica din România, şi spun asta cu tristeţe", a spus Adrian Ursu, la Antena 3.

Adrian Ursu a sancţionat mijloacele prin care opoziţia, reprezentată de PNL, încearcă să ajungă la guvernare, arătând că ele fac diferenţa între "decenţă şi indecenţă". Ursu a reiterat că în Parlament, acolo unde "lucrurile sunt în cadrul lor firesc", urmează să se dea un vot pe moţiunea de cenzură depusă împotriva Guvernului, precum şi un vot privind solicitarea DNA de începere a urmăririi penale pe numele premierului Victor Ponta.

"Domnii de la PSD şi de la PNL nu au făcut nimic să schimbe legea asta (prin care Parlamentul devine filtru în calea justiţiei - n.r.). S-au izemnit de fiecare dată, dându-şi cu oala de noapte în cap. Puteau să corecteze acest filtru aberant în calea justiţiei. Au avut majorităţi", a subliniat Adrian Ursu.

"Uite aşa, în morişca asta dementă, suntem noi acum puşi să vedem dacă a luat foc România. Ne-a spus-o ieri doamna Gorghiu, am ascultat-o cu atenţie şi apoi m-am dus acasa sa vad daca am extinctor. Astăzi l-am auzit pe Victor Ponta spunând că PNL dă foc la Românie. Au ajuns la escaladarea unor declaraţii absolut inutile", a mai spus Adrian Ursu.  

×