x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică „Albă ca Zăpada” îl trimite pe Crin Antonescu după cei şapte pitici... pe creier

„Albă ca Zăpada” îl trimite pe Crin Antonescu după cei şapte pitici... pe creier

de Robert Veress    |    18 Aug 2012   •   05:17
„Albă ca Zăpada” îl trimite pe Crin Antonescu după cei şapte pitici... pe creier

Sebastian Lazaroiu, fostul consilier prezidential si efemer ministru al Muncii, care a devenit celebru, inclusiv in comunitatea psihiatrica, pentru cimiliturile sale abracadabrante cu personaje din desene animate, de unde i s-a tras si porecla 'Alba ca Zapada', il psihanalizeaza, live, pe presedintele interimar, Crin Antonescu.

In comentarii postate pe pagina sa de Facebook, chiar in timpul interviului televizat, transmis, aseara, de Realitatea TV, Alba ca Zapada sustine ca Antonescu este nebun de legat. 'Antonescu delireaza iarasi. A gasit explicatia pentru sprijinul Germaniei si SUA pentru Basescu. Cica mish-mash-uri sau asa ceva. El e pregatit sa fie partener, nu seful unei colonii. Chipurile... Crin, de ce nu spui public ce mesaj ti-a dat Gordon. Vrei sa rezum eu? Cand o sa intelegi ca nu ai trecut o minima evaluare privind stabilitatea mintala?', a scris, mai intai, consilierul lui Traian Basescu (stiti, cel care are nevoie de 'flacara violet' ca sa faca fata dezbaterilor btelevizate).

Ulterior, a revenit, pe acelasi ton: 'Gata, si-a dat drumul dementul. S-a abtinut putin. E conspiratie Parchet, CCR, SUA, martieni. blue man...Go see a shrink, pal! (Du-te de vezi un psihiatru, tipule! – tr.n.) Sau cum bine zicea cineva in comentarii Freud si Jung consilieri prezidentiali. Va vine sa credeti ca asta a zis? (...) Pucistul recunoaste ca nu mai are decat un singur obiectiv inainte sa spele putina. Sa schimbe ministrul justitiei si apoi Procurorul General si seful DNA. Adica: am facut-o de oaie, macar sa scapam de inchisoare. Tu, in mod special, Crin, nu vei avea sansa sa stai intr-o inchisoare. Tu trebuie sa stai cu cei ca tine. (...) Crin: Asa e, puiule. Have some rest!', a incheiat fostul consilier prezidential.

×