x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică ALDE: Orban și Guvernul PNL trebuie să facă mai întâi următorul lucru: să dea persoanelor vulnerabile măștile de protecție promise!

ALDE: Orban și Guvernul PNL trebuie să facă mai întâi următorul lucru: să dea persoanelor vulnerabile măștile de protecție promise!

27 Iul 2020   •   14:50
ALDE: Orban și Guvernul PNL trebuie să facă mai întâi următorul lucru: să dea persoanelor vulnerabile măștile de protecție promise!

ALDE atrage atenția că persoanele vulnerabile din România nu au primit măștile promise de Guvernul Orban.

 

„Înainte de a purta orice discuție despre introducerea obligativității purtării măștii de protecție în aer liber, dl Orban și Guvernul PNL trebuie să facă mai întâi următorul lucru: să dea persoanelor vulnerabile măștile de protecție promise!

Sunt deja zile bune de când licitația a avut loc! Au trecut aproape 2 luni de când le-au promis și nu au făcut nimic!

Așadar, înainte de a impune noi măsuri în privința extinderii măsurii de purtare a măștilor asigurați-vă că oamenii nevoiași nu trebuie să mai cheltuie banii de mâncare și medicamente pe măștile la suprapreț din farmacii.

Ieșiți din birouri în România reală!” scrie într-o postare pe pagina de Facebook a Partidului Alianța Liberalilor și Democraților.

 

 

×