x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică ALDE: Realitatea este că Guvernul Orban a DIMINUAT punctul de pensie!

ALDE: Realitatea este că Guvernul Orban a DIMINUAT punctul de pensie!

19 Aug 2020   •   18:49
ALDE: Realitatea este că Guvernul Orban a DIMINUAT punctul de pensie!
Sursa foto: RaduBadoiu@GuvernulRomaniei

ALDE sancționează campania Guvernului Orban privind creșterea pensiilor și explică că în realitate a avut loc o scădere a punctului de pensie.

 

„Orban și gașca lui din Guvern se laudă că au majorat pensiile „cu cea mai mare valoare”, dar realitatea este că Guvernul Orban a DIMINUAT punctul de pensie!

Conform legii privind sistemul public de pensii, de la 1 septembrie punctul de pensie trebuie să fie majorat la 1.775 lei. Prin ordonanța de urgență privind rectificarea bugetară Guvernul Orban a decis că punctul de pensie scade cu 333 lei față de lege, la 1.442 lei, adică cea mai mare scădere a pensiilor din istorie!

La această scădere a punctului de pensie se mai adaugă și inflația. În total, pensionarii PIERD, în Guvernarea PNL, aproximativ 350 de lei la pensie!

Așa arată disprețul PNL față de pensionari, așa arată „respectul” PNL față de o lege adoptată de Parlament și votată chiar și de PNL și promulgată de Klaus Iohannis!

Mai ușor cu propaganda, băieți!” se scrie în postarea de pe pagina de Facebook a Partidului Alianței Liberalilor și Democraților.

 

 

×