x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică ALERTĂ! Alina Gorghiu: PNL nu a propus niciun nume de viitor premier

ALERTĂ! Alina Gorghiu: PNL nu a propus niciun nume de viitor premier

09 Noi 2015   •   19:37
ALERTĂ! Alina Gorghiu: PNL nu a propus niciun nume de viitor premier
Sursa foto: Foto: Diana Oros / Jurnalul

Liberalii nu sunt de acord cu propunerea PSD şi aşteaptă propunerea preşedintelui Klaus Iohannis, care va fi un tehnocrat.

Copreşedinţii PNL Alina Gorghiu şi Vasile Blaga au declarat luni că preşedintele Klaus Iohannis propune varianta unui guvern şi a unui premier tehnocrat şi au arătat că liberalii sunt de acord.

"Astăzi, în discuţiile pe care le-am avut, preşedintele a adus în discuţie, ne-a propus varianta unui guvern tehnocrat, a unui prim-ministru tehnocrat, o variantă cu care PNL este de acord", a spus Gorghiu.

Vasile Blaga a precizat că PNL nu a propus o variantă de premier.

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu s-a declarat convinsă luni seara că preşedintele Klaus Iohannis va avea o propune distinctă de premier faţă de cea avansată de PSD.

"Sunt sigură că preşedintele va avea o propunere distinctă (de premier - n.r.) de cea a PSD, ca să eliminăm orice fel de dubiu", a spus Gorghiu, la Palatul Cotroceni.

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a comentat propunerea de către PSD a lui Liviu Voinea pentru funcţia de premier.

"Dl Voinea nu a fost în stare să gestioneze bugetul şi până şi PSD l-a dat afară. Cum o să gestioneze Guvernul României?", a spus Blaga.

El a subliniat că PNL nu va vota niciodată în Parlament un premier propus de PSD.

"Nu o să votăm niciodată un premier propus de PSD. Suntem în opoziţie cu PSD, asta înseamnă opoziţie", a completat Blaga.

×