x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Alina Gorghiu, anunț despre CINE va fi premierul PNL după alegerile din toamnă

Alina Gorghiu, anunț despre CINE va fi premierul PNL după alegerile din toamnă

10 Iul 2016   •   20:50
Alina Gorghiu, anunț despre CINE va fi premierul PNL după alegerile din toamnă

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a afirmat, într-o ediție specială a emisiunii Subiectiv, că nu-și dorește experiența guvernării, prin comparație cu Liviu Dragnea, ”care se vede deja în poziția de prim ministru”.

”N-am avut niciodată experiența guvernării și să știți că sunt singurul lider de partid care nici nu își dorește să aibă această experiență, spre deosebire de Liviu Dragnea, care se vede în poziția de prim ministru”, a spus Alina Gorghiu, la Antena 3.

”Eu nu cred că un partid se poate conduce de la Palatul Victoriei”, a mai spus ea.

Alina Gorghiu a arătat, la Antena 3, că și-ar dori ca, în toamnă, PNL să-l propună pentru funcția de premier pe Dacian Cioloș, însă a arătat că nu a existat până acum o discuție în acest sens.

”Nu am avut această discuție. Singura discuție a fost legată de prezența sa în rândurile PNL”, a spus Alina Gorghiu, arătând că răspunsul lui Cioloș a fost că ”are un mandat în care nu e implicat politic și va rămâne așa până la finalul mandatului”.

Întrebată dacă Dacian Cioloș va fi premierul PNL din toamnă, Alina Gorghiu a răspuns: ”Eu nu exclud nimic. Eu cred că în România, cel mai mare păcat pe care îl fac partidele politice este să nu urmărească politici publice predictibile. În momentul acesta, singurul lucru pe care trebuie să îl facă PNL e să aibe un proiect de guvernare”.

×