x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Alina Gorghiu: Avem la conducerea Consiliului Judeţean Argeş o echipă PSD "obosită"

Alina Gorghiu: Avem la conducerea Consiliului Judeţean Argeş o echipă PSD "obosită"

de Redacția Jurnalul    |    17 Mar 2024   •   17:40
Alina Gorghiu: Avem la conducerea Consiliului Judeţean Argeş o echipă PSD "obosită"

Preşedintele PNL Argeş, Alina Gorghiu, consideră că actuala conducere social-democrată a Consiliului Judeţean Argeş este "obosită", fiind nevoie de o schimbare după alegerile locale din iunie.

"Avem o echipă la conducerea Consiliului Judeţean, PSD, îndrăznesc să o spun, obosită, o echipă care nu îndrăzneşte să iasă printre oameni, să spună de ce avem cele mai jalnice drumuri din România, să spună de ce avem spitale absolut sub orice critică, de ce argeşeanul pleacă la Bucureşti să se trateze. O echipă care refuză să mai interacţioneze cu argeşenii, pentru că nu au livrat ceea ce au angajat în campania electorală", a spus Alina Gorghiu, duminică, la evenimentul de lansare a candidatului PNL la funcţia de primar al oraşului Mioveni, Alin Călinescu.

Ea a anunţat că liberalii argeşeni vor prezenta în curând un amplu proiect de dezvoltare, intitulat "Piteşti Tech City".

"Nu mai votăm aroganţa, nu mai votăm delăsarea, nu mai votăm nimic din ceea ce înseamnă stagnare, ci alegem un proiect de dezvoltare împreună cu echipa Partidului Naţional Liberal. (...) Avem rezultate bune în comunităţile conduse de liberali, dar o să avem nevoie de un proiect articulat pe care, în scurt timp, îl vom prezenta public tuturor argeşenilor", a adăugat preşedintele PNL Argeş.

×
Subiecte în articol: alina gorghiu argeş psd