x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Alina Gorghiu confirmă începerea sondajelor pentru stabilirea candidaţilor la alegerile locale

Alina Gorghiu confirmă începerea sondajelor pentru stabilirea candidaţilor la alegerile locale

17 Oct 2015   •   13:15
Alina Gorghiu confirmă începerea sondajelor pentru stabilirea candidaţilor la alegerile locale

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a anunţat sâmbătă, la Baia Mare, că luni, 19 octombrie, se vor stabili firmele care vor efectua sondaje de opinie cu posibilii candidaţi din judeţe, urmând ca până în decembrie să fie anunţate persoanele desemnate pentru alegerile locale.

"S-au înscris candidaturile, a avut loc competiţia internă în cadrul fiecărei filiale judeţene, municipale. Luni, împreună cu cei doi secretari generali şi cu copreşedintele Vasile Blaga, vom avea o discuţie cu conducerile filialelor pentru a putea împărţi pe judeţe firmele de sondare a opiniei publice. Din acest motiv, începând de luni cam în trei săptămâni-o lună toate filialele îşi vor demara această cercetare sociologică la nivelul municipiului reşedinţă de judeţ, la nivelul judeţului şi într-o lună vom avea gata rezultatele acestor sondaje. În funcţie de rezultatele acestor sondaje vom decide candidaturile. Şi eu şi Vasile Blaga credem că la începutul lunii decembrie vom fi în măsură să spunem toţi candidaţii la nivel naţional sau aproape toţi candidaţii, lucru care este fără precedent pentru un partid politic din România", a declarat Alina Gorghiu, într-o conferinţă de presă.

Potrivit acesteia, ulterior candidaţii desemnaţi îşi vor anunţa programele electorale.

Copreşedinţii PNL Alina Gorghiu şi Vasile Blaga vor participa la şedinţa Comitetului Executiv Judeţean Maramureş în cadrul căreia se va discuta despre pregătirea campaniei electorale. Aceştia vor mai participa sâmbătă la Şcoala politică "Gh. I. Brătianu" ce va avea loc la Sighetu Marmaţiei, după care vor vizita Memorialul Victimelor Comunismului şi al Rezistenţei şi vor depune coroane la Cimitirul Săracilor.

Sursa: Agerpres

×