x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gorghiu: E semn bun că președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține tema egalității de șanse

Gorghiu: E semn bun că președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține tema egalității de șanse

de Redacția Jurnalul    |    12 Mai 2023   •   18:48
Gorghiu: E semn bun că președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține tema egalității de șanse

E semn bun că președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține tema egalității de șanse, afirmă vicepreședintele PNL Alina Gorghiu, după ce liderul social-democrat a afirmat că „ e timpul pentru ca minimum 30% dintre locurile pe liste să fie alocate femeilor la alegeri”.

„E semn bun că președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține tema egalității de șanse, mai multe femei în Guvern, în Parlament, în administrație, ideea că femeile la masa deciziei vor aduce plusvaloare pe multe teme, care acum sunt abordate superficial. De ani buni afirm că România nu mai poate ignora 52% din electorat, reprezentat de femei, sufletul familiilor din România”, scrie pe Facebook Alina Gorghiu.

El așteaptă aprobarea proiectelor legate de egalitate de gen, aflate acum la Camera Deputaților, for decizional.

„Ar fi un semnal extraordinar! P.S.: Vom avea de înfruntat câțiva politicieni retrograzi, dar împreună, PNL și PSD, vom trece acest proiect esențial pentru sănătatea clasei politice, pentru sănătatea societății românești”, încheie Gorghiu.

E timpul pentru ca minimum 30% dintre locurile pe listele de candidați să fie alocate femeilor la alegerile locale, parlamentare și europarlamentare, cât și în consiliile de administrație ale întreprinderilor publice, transmitea vineri liderul PSD, Marcel Ciolacu.

(sursa: Mediafax)

 

 

×
Subiecte în articol: alina gorghiu Marcel Ciolacu