x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Alina Gorghiu (PNL): O diferenţă de cinci procente nu înseamnă nimic în perspectiva alegerilor parlamentare

Alina Gorghiu (PNL): O diferenţă de cinci procente nu înseamnă nimic în perspectiva alegerilor parlamentare

07 Iun 2016   •   22:09
Alina Gorghiu (PNL): O diferenţă de cinci procente nu înseamnă nimic în perspectiva alegerilor parlamentare

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat marţi, la Realitatea TV, că formaţiunea sa politică poate să remonteze "destul de uşor", în perspectiva alegerilor parlamentare, diferenţa de cinci procente care o separă de PSD, rezultat stabilit în urma alegerilor locale, cu condiţia să conştientizeze că a avut un "eşec răsunător" la Bucureşti.

"O diferenţă de cinci procente nu înseamnă nimic în perspectiva alegerilor parlamentare. Cinci procente pot fi remontate destul de uşor dacă ai conştientizat că ai avut un eşec răsunător la Bucureşti, dacă îţi dai seama că ai nevoie urgent de o infuzie de altfel de oameni la nivel de Capitală şi dacă realizezi că o strategie care să fie în acord cu agenda publică e imperios necesară de mâine. Şi credeţi-mă că toate aceste lucruri şi direcţii sunt cât se poate de limpezi, chiar dacă se pune problema în termeni cât se poate de tranşanţi", a afirmat Gorghiu.

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: alina gorghiu pnl alegeri parlamentare