x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Antonescu: "Băsescu încearcă o nouă formă de diversiune"

Antonescu: "Băsescu încearcă o nouă formă de diversiune"

05 Noi 2009   •   00:00

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, astăzi, că prin declaraţiile privind opţiunea sa pentru un guvern PDL-PNL, Traian Băsescu încearcă o nouă formă de diversiune în speranţa de a trezi simpatia unor votanţi liberali şi de a provoca defecţiuni în PNL.



Întrebat ce părere are despre declaraţia şefului statului, care a spus că opţiunea sa va fi un Guvern PDL-PNL, cu premier democrat-liberal, dacă liberalii renunţă la exigenţa de a desemna premierul, Crin Antonescu a răspuns: "E o nouă formă de diversiune la Traian Băsescu care, în disperare de cauză, încearcă să trezească simpatia unor votanţi liberali şi încearcă să provoace fără succes defecţiuni în tabăra liberală. E foarte simplu pentru mine şi PNL, Traian Băsescu nu mai poate fi vreodată un partener de alianţă cu noi".

Liderul PNL a adăugat că liberalii vor discuta cu preşedintele României atât timp cât sunt legaţi de calitatea oficială a acestuia, potrivit Mediafax. "Dar o alianţă politică între Crin Antonescu, ca om politic, şi Traian Băsescu ca om politic este exclusă", a adăugat Antonescu.

PSD şi PNL au anunţat că îi cer din nou lui Băsescu desemnarea lui Klaus Iohannis ca premier. Preşedintele Traian Băsescu a declarat, aseară, că astăzi va stabili de comun acord cu partidele un program de consultări, intenţia sa fiind să desemneze cât se poate de repede un nou premier, pentru a propune Parlamentului un guvern, care să şi treacă. (V.A.)

×
Subiecte în articol: politic crin antonescu