x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Antonescu, despre propunerea preşedintelui ca Ponta să fie premier: Glume de cârciumă!

Antonescu, despre propunerea preşedintelui ca Ponta să fie premier: Glume de cârciumă!

19 Mar 2012   •   09:33
Antonescu, despre propunerea preşedintelui ca Ponta să fie premier: Glume de cârciumă!

Presedintele PNL, Crin Antonescu afirma ca seful statului ar fi trebuit sa anunte la finalul negocierilor din februarie cu Opozitia ca i-a propus lui Victor Ponta functia de premier.

"Asta scrie in manualele de politica, manualele de comunicare politica. Stie toata lumea ca daca ar fi fost o oferta serioasa presedintele ar fi formulat-o si va rog sa consultati stenograma, nu a formulat nicio secunda o astfel de ipoteza. Presedintele ar fi trebuit sa anunte la sfarsitul negocierilor acest lucru oficial ca sa stie lumea ce a propus USL-ului si USL nu a vrut. Asemenea lucruri nu se povestesc dupa cinci saptamani si la o saptamana dupa ce presedintele a spus ca si daca am castiga alegerile nu i-ar da mandatul lui Ponta. Astea sunt glume de carciuma si eu incerc sa discutam despre politica", a spus Antonescu, potrivit Agerpres.

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica seara, la B1 TV, ca, dupa demisia lui Emil Boc din functia de premier, el i-a oferit liderului PSD Victor Ponta mandatul de prim-ministru, insa a fost refuzat de USL.

×