x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Antonescu: Poziţia României la Consiliul European ar trebui discutată în Parlament

Antonescu: Poziţia României la Consiliul European ar trebui discutată în Parlament

19 Noi 2012   •   13:10
Antonescu: Poziţia României la Consiliul European ar trebui discutată în Parlament
Sursa foto: Intact Images

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, într-o conferinţă de presă, că va propune organizarea unei şedinţe comune a Parlamentului în care să se adopte o declaraţie faţă de poziţia pe care România ar trebui să o aibă la reuniunea Consiliului European.

"Eu cred că acest subiect major, al poziţiei României la Consiliul European, poate să facă şi conţinutul unei dezbateri parlamentare. Examinăm posibilitatea de a face o şedinţă, poate chiar mâine, a Camerelor reunite pe acest subiect. O să propun asta colegilor mei. Vom vedea care va fi decizia. Mâine avem convocate grupurile parlamentare ale USL, în care vom stabili poziţia de principiu faţă de aceste lucruri, iar astăzi avem un Birou permanent al Senatului în care vom discuta câteva subiecte", a spus Crin Antonescu.

Preşedintele PNL a mai spus că pe agenda şedinţei de astăzi a Biroului permanent al Senatului se va afla şi scrisoarea pe care Traian Băsescu a trimis-o în legătură cu votul pe care Senatul l-a dat în cazul Mircea Diaconu. 

×