x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Audierile lui Voiculescu - Andon, refuzat de CNSAS

Audierile lui Voiculescu - Andon, refuzat de CNSAS

de Dana Piciu    |    30 Iun 2006   •   00:00
Audierile lui Voiculescu - Andon, refuzat de CNSAS

Sergiu Andon s-a prezentat ieri la CNSAS pentru a afla care au fost motivele pentru care Colegiul a refuzat sa-i dea lui Dan Voiculescu inregistrarile audierii sale.

Sergiu Andon (foto) s-a prezentat ieri la CNSAS pentru a afla care au fost motivele pentru care Colegiul a refuzat sa-i dea lui Dan Voiculescu inregistrarile audierii sale. El a depus tot ieri o cerere scrisa in care solicita acele inregistrari, dupa ce, cu o zi inainte, CNSAS i-a comunicat ca nu i le poate da pentru ca "tin de secretul lucrarilor, deliberarilor CNSAS". Andon va depune contestatia la verdictul dat pentru Dan Voiculescu la 4 iulie.

Pe de alta parte, Andon a precizat ca nu va mai cere filele lipsa din dosarul "Felix", pentru ca acestea au fost gasite in dosarul de urmarit al lui Dan Voiculescu, file pe care, la momentul respectiv, clientul sau nu le-a luat in seama pentru ca "sunt un spanac, care nu au nici o semnificatie sub aspectul calificarii de colaborator al politiei politice". Andon a stat doar cateva minute la CNSAS, deoarece unul dintre reprezentantii conducerii institutiei l-a acuzat ca se prevaleaza de functia de parlamentar pentru "a da buzna" peste membrii Colegiului in timpul sedintelor. La randul sau, CNSAS a aratat intr-un comunicat ca Andon a intrerupt sedinta Colegiului si a refuzat sa dea detalii despre cazul "Dominic", declinandu-si calitatea exclusiva de avocat al lui Dan Voiculescu. Surse din CNSAS ne-au precizat ca persoana care s-a opus prezentei lui Andon a fost Cazimir Ionescu.

×
Subiecte în articol: politic cnsas andon