x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Avertisment pentru guvernanți: Vom ataca în instanță toate hotărârile sfidătoare la adresa românilor

Avertisment pentru guvernanți: Vom ataca în instanță toate hotărârile sfidătoare la adresa românilor

22 Sep 2021   •   16:32
Avertisment pentru guvernanți: Vom ataca în instanță toate hotărârile sfidătoare la adresa românilor

Actuala guvernare duce România spre un colaps din care nu se va mai putea ieși, avertizează Daniel Ionașcu, președintele executiv al PPU (social-liberal), care face un apel la unitate în rândul oamenilor și anunță că partidul său se va opune tuturor hotărârilor care îi sfidează pe români.

„Având în vedere o guvernare care ne duce cu pași repezi spre faliment, dincolo de dezastrul economic, am în vedere eu și Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) faptul că dictatura, hegemonia, asuprirea omului în orice mod posibil trebuie să înceteze. Discriminarea făcută în raport cu un vaccin trebuie să înceteze. Este momentul ca noi toți, fiecare în parte, să spunem NU abuzurilor și discriminărilor. Fac un apel la unitate între noi și, către guvernanți, un apel să stopeze orice abuz la adresa populației, în așa fel încât reformele medicale pe care le au în vedere să fie vindecătoare de oameni, nu să îmbolnăvească, din punct de vedere al sănătății mentale. Măsurile luate sunt fără logică și cer, în numele PPU (social-liberal) și al cetățenilor din această țară, opriți abuzurile. Noi, în contextul în care nu o veți face, vom merge până la capăt atacând în justiție actele acestei guvernări care ne sfidează și ne duce într-un colaps din care nu știm dacă vom mai ieși”, a transmis Daniel Ionașcu, președintele executiv al PPU (social-liberal), într-un comunicat de presă.

Un sondaj recent al CURS îi plasează pe umaniști foarte aproape de pragul electoral, în timp ce partidele de la guvernare s-au erodat serios în ultimele nouă luni.

×