x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băluţă despre demisiile din Consiliul local: Cred că Piedone l-a controlat tot timpul

Băluţă despre demisiile din Consiliul local: Cred că Piedone l-a controlat tot timpul

22 Apr 2016   •   20:05
Băluţă despre demisiile din Consiliul local: Cred că Piedone l-a controlat tot timpul

Primarul interimar al sectorului 4, Daniel Băluţă, precizează, într-un comunicat, că trei consilieri şi-au înaintat demisia din Consiliului Local, iar alţi cinci şi-au manifestat intenţia de a pleca, susţinând că gestul acestora are legătură cu anunţul făcut de fostul edil, Cristian Popescu-Piedone, de a se înscrie în lupta electorală.

"Astăzi, 22 aprilie, 3 consilieri locali şi-au înaintat demisia din cadrul Consiliului Local al Primăriei Sectorului 4, iar alţi 5 şi-au manifestat intenţia de a pleca. Faptul că aceştia au decis brusc că nu sunt mulţumiţi de activitatea conducerii primăriei îmi dă de gândit. Poate, dacă nu eram înainte cu o lună şi jumătate de alegerile locale, aş fi considerat că este o simplă coincidenţă. Din păcate, cred că este vorba despre ceea ce am bănuit încă de la început, şi anume faptul că fostul primar Cristian Popescu-Piedone a controlat tot timpul consiliul local. În această situaţie, apare suspiciunea că, de la demisia fostului primar, după tragedia de la Colectiv, aceştia au acţionat la ordinele lui Cristian Popescu-Piedone. Astfel este de neexplicat gestul lor, care vine la câteva zile după ce Cristian Popescu-Piedone a decis să candideze la Primăria sectorului 4", afirmă Băluţă în comunicatul citat.

Mai mulţi consilieri locali ai sectorului 4 au anunţat vineri că demisionează din funcţiile pe care le deţin, nemulţumiţi de modul cum lucrează cu actuala conducere a Primăriei.

Trei consilieri locali din grupul ALDE şi alţi doi din partea PNL şi PSD şi-au prezentat în scris demisia la şedinţa Consiliului local, ei susţinând că în zilele următoare şi alţi colegi vor face acelaşi gest.

Şedinţa a fost suspendată după circa o oră, timp în care consilierii şi-au manifestat totala nemulţumire faţă de cum a fost pregătită documentaţia proiectelor de hotărâre de către angajaţii Primăriei.

Ei au reclamat faptul că nu au primit în timp util proiectele şi nu au avut timp să le studieze pentru a vota în cunoştinţă de cauză. AGERPRES

×
Subiecte în articol: daniel baluta