x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Barna: deputații și senatorii USR își vor da demisia din Parlament pentru a nu primi pensie specială

Barna: deputații și senatorii USR își vor da demisia din Parlament pentru a nu primi pensie specială

23 Noi 2020   •   21:34
Barna: deputații și senatorii USR își vor da demisia din Parlament pentru a nu primi pensie specială

Deputații și senatorii USR își vor da demisia din Parlament, marți dimineață, pentru a nu face parte dintre cei care vor primi pensie specială, a anunțat liderul USR Dan Barna pe Facebook.

„Așa cum am anuntat în această după-amiază, mâine dimineață deputații și senatorii USR își vor depune demisia din Parlament pentru a nu face parte dintre cei care vor primi pensie specială.

Pensia specială este o sfidare la adresa oamenilor cinstiți din această țară. Să reprezinți voința populară este o onoare, nu o corvoadă.

Pe agenda Parlamentului este deja de patru ani un proiect de lege al USR care urmărește eliminarea acestor pensii. Patru ani de zile în care niciodată nu s-a găsit o majoritate care să facă acest lucru. Niciodată.

Dar, pentru că am promis oamenilor că nu vom beneficia de ele, ne vom depune demisiile înainte de finalul acestui mandat.

USR PLUS va face din eliminarea pensiilor speciale condiție esențială pentru participarea la orice coaliție de guvernare”, a scris Barna.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: pensie speciala