x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu - în campanie electorală şi în ziua votului: "Singurul lucru care ne ajută este statul acasă!"

Băsescu - în campanie electorală şi în ziua votului: "Singurul lucru care ne ajută este statul acasă!"

29 Iul 2012   •   14:15
Băsescu - în campanie electorală şi în ziua votului: "Singurul lucru care ne ajută este statul acasă!"

Aflat la sediul din Modrogan al PDL, presedintele suspendat Trian Basescu a continuat campania electorala, chiar si in ziua referendumului, pentru a relua acelasi mesaj transmis simpatizantilor sai: Nu iesiti la vot!.

"M-a impresionat neplacut tendinta USL de a frauda referendumul. Ei au cerut referendumul. Ce mai vor sa fure? Tara?

Foarte important este ca romanii sa-si exercite dreptul constitutional de a nu fi partasi la o lovitura de stat. Sa intelegeti ca cel mai bun lucru pentru romani este sa nu acopere o lovitura de stat, este esential.

Abia acum am inteles de ce Ponta s-a pretat la o asemenea minciuna referitoare la Vila Dante. Toti membrii familiei mele au avut astazi parte de injurii si huiduieli.

O sa va spun foarte sincer, chiar daca par arogant. Nu am emotii pentru ca am constiinta impacata. Eu mi-am facut datoria ca presedinte. Indiferent care va fi rezultatul referendumului, ma simt impacat.

Simpatizantii mei trebuie sa inteleaga ca nu trebuie sa se duca la referendum ca sa voteze impotriva demiterii mele. Singurul care ne ajuta este statul acasa.

Astazi alegem intre o Romanie europeana si o Romanie facuta tandari de cateva sute de politicieni".

×