x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu: Nici măcar ca simplu cetăţean nu contest hotărârea Curţii de Apel în cazul fratelui meu

Băsescu: Nici măcar ca simplu cetăţean nu contest hotărârea Curţii de Apel în cazul fratelui meu

20 Iun 2016   •   21:55
Băsescu: Nici măcar ca simplu cetăţean nu contest hotărârea Curţii de Apel în cazul fratelui meu

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a declarat luni seară că nu va contesta hotărârea judecătorilor în cazul fratelui său şi că, dacă a fost condamnat, nu îl poate considera nevinovat.

"Dacă l-a condamnat justiţia, eu nu îl pot considera nevinovat. Am spus categoric că nu voi contesta decizia justiţiei indiferent ce cred eu. A fost condamnat, asta este, eu sunt mulţumit asupra a două aspecte: s-a demonstrat că am intuit corect momentul cu celebre filmuleţe date de Antene, când el vorbea de banii cu sacoşe, erau banii în care Căpăţână restituia, iar hotărârea judecătorească nu-i reţine nicio obligaţie de plată. (...) Nici măcar ca simplu cetăţean nu contest hotărârea Curţii de Apel. Asta este şi bună ziua. S-a băgat mult prea adânc într-o zonă în care nu avea ce căuta şi neglijenţele în chestiuni din astea se plătesc", a susţinut fostul preşedinte la RTV.

Traian Băsescu a adăugat că fratele său a greşit că s-a înrudit cu familia Bercea. "Abia aştept să văd motivarea, intuiesc că aici au fost problemele", a precizat Băsescu.

Întrebat dacă şi-a vizitat fratele la închisoare, el a spus: "Nu mi-am vizitat fratele pentru că trebuie stabilit un program de vizite, nu te poţi duce când vrei".

"Am fost până la cumnata mea, am discutat cu nepoţii. Când eram la cumnata mea am avut o discuţie la telefon", a spus Băsescu.

Judecătorii Curţii de Apel Constanţa au decis, joi, printr-o sentinţă definitivă, ca Mircea Băsescu, condamnat în primă instanţă la 4 ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă, cauză în care sunt implicaţi membri ai familiei lui Bercea Mondial, să îşi ispăşească pedeapsa. AGERPRES

×
Subiecte în articol: mircea basescu