x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu: PMP se retrage de la audieri şi nu participă la şedinţa de învestitură. Guvernul Tudose - şoc şi groază

Băsescu: PMP se retrage de la audieri şi nu participă la şedinţa de învestitură. Guvernul Tudose - şoc şi groază

29 Iun 2017   •   11:25
Băsescu: PMP se retrage de la audieri şi nu participă la şedinţa de învestitură. Guvernul Tudose - şoc şi groază
Sursa foto: DIANA OROS

Parlamentarii PMP se retrag de la audierile din comisii ale miniştrilor şi nu vor participa nici la şedinţa Parlamentului de învestire a Cabinetului Tudose, un guvern "care produce şoc şi groază", a anunţat preşedintele PMP Traian Băsescu. 

"M-am consultat cu colegii din grupurile parlamentare de la Cameră şi de la Senat şi concluzia a fost că cea mai bună soluţie este să ne retragem de la audieri şi să nu participăm nici la şedinţa comună de investire a Guvernului. Motivele sunt următoarele: este un Guvern profund incompetent. Numai dacă ne referim la Cultură este fostul şef de la Cancan, ca prim viceprim-ministru este omul care mergea la vânătoare cu Omar Hayssam, la IMM-uri avem unul căruia i se spune piţiponcul. E un Guvern care produce şoc şi groază şi se vede că nu-i de aici, nu-i din filmul unei guvernări", a afirmat Traian Băsescu, la Parlament. 

Băsescu a mai spus că audierile din comisii sunt "o mascaradă". 

"Nu vrem să girăm acest Guvern instalat de Iohannis, Dragnea şi Tăriceanu nici măcar prin prezenţa noastră la activităţile care se vor desfăşura astăzi, adică audieri în comisii (...) şi votul de investitură. Cei care au năşit acest guvern, adică domnul preşedinte Iohannis, domnul Dragnea şi domnul Tăriceanu trebuie să poarte integral responsabilitatea a ceea ce va urma", a susţinut Băsescu.

Sursa: www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: basescu pmp