x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu: Premierul Cioloş este o mare dezamăgire; Guvernul nu face nimic pentru amărâţii inundaţi de la Galaţi

Băsescu: Premierul Cioloş este o mare dezamăgire; Guvernul nu face nimic pentru amărâţii inundaţi de la Galaţi

25 Noi 2016   •   23:10
Băsescu: Premierul Cioloş este o mare dezamăgire; Guvernul nu face nimic pentru amărâţii inundaţi de la Galaţi

Preşedintele PMP Traian Băsescu a declarat vineri seara, la Bacău, că premierul Dacian Cioloş este "o mare dezamăgire", făcând referire la faptul că "Guvernul nu face nimic" pentru "amărâţii ăştia inundaţi din judeţul Galaţi".

"Nu se poate să se guverneze cu o aşa indolenţă, doar pe imagine bruxelleză", a spus Train Băsescu, la mitingul electoral organizat de PMP Bacău.

Liderul PMP i-a reproşat premierului că este lipsit de atenţie faţă de problemele reale ale oamenilor.

"Ne spunea cum este cu mersul la clasa economică cu avionul. Asta când l-au filmat televiziunile. Dar pe urmă el umblă prin România cu avioane luate de firme de lux. În schimb la amărâţii ăştia inundaţi din judeţul Galaţi nu s-a dus spunând că aşa făceau politicienii Băsescu, Tăriceanu, Ponta. Este adevărat că pe Ponta îl păzeau în asemenea incursiuni jandarmii. Astăzi oamenii ţipă că din rezerva de stat nu li s-a dat nimic pentru ca să-i prindă iarna cu o casă refăcută, iar iarna îşi arată colţii. Este prima dată când la inundaţii Guvernul nu face nimic. Nu pot să fiu de acord cu ceea ce face Cioloş oricât l-am susţinut pentru funcţia de comisar european. Este o mare dezamăgire", a susţinut Băsescu.

Preşedintele PMP a mai menţionat că nu l-a susţinut pe Dacian Cioloş pentru a fi premier.

"Pentru a accede la această funcţie trebuie să ştii carte. Şi mai ales, ca să fii premier trebuie să cunoşti ţara, problemele ei. Ori doar cu recomandări de la Bruxelles nu poate fi un premier viabil, bun pentru o ţară care vrea să prospere", a mai afirmat Băsescu.

Sursa: AGERPRES

×