x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Biroul Național USR PLUS: Congresul se desfășoară în sistem hibrid, fizic și online

Biroul Național USR PLUS: Congresul se desfășoară în sistem hibrid, fizic și online

24 Sep 2021   •   19:44
Biroul Național USR PLUS: Congresul se desfășoară în sistem hibrid, fizic și online
Sursa foto: Lucian Alecu

Biroul Național al USR PLUS a decis, vineri, organizarea congresului din 2-3 octombrie în condiții de maximă siguranță, cu maxim 150 de persoane simultan în sala mare de la Romexpo.

La congresul USR PLUS participă doar persoane vaccinate, conform unei decizii din iulie a Biroului Național, dar în având în vedere situația epidemiologică și restricțiile de organizare a evenimentelor publice, USR PLUS își asumă respectarea regulilor și a decis organizarea congresului în sistem hibrid.

Astfel, în prima zi a congresului vor fi prezenți la Romexpo copreședinții USR PLUS, membrii Biroului Național, echipele care candidează la Biroul Național și vor susține prezentări, invitați internaționali, comisia electorală, staff-ul tehnic și presa. În sală vor fi maxim 150 de persoane simultan, care vor respecta regulile de distanțare socială și vor purta mască obligatoriu.

Cei 1.200 de delegați care vor vota în cadrul congresului componența noului Biroul Național vor veni la locație împărțiți pe fluxuri orare pentru a-și exercita votul.

Evenimentul de la Romexpo din 2 octombrie va fi transmis live integral, astfel încât toți membrii USR PLUS să urmărească discursurile de la Romexpo.

În a doua zi a congresului, 3 octombrie, dezbaterile privind modificarea statutului USR PLUS vor avea loc într-o ședință exclusiv online.

(sursa: Mediafax)

×