x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Blaga către miniştrii PDL: Dacă nu vom câştiga alegerile, nu veţi mai fi miniştri

Blaga către miniştrii PDL: Dacă nu vom câştiga alegerile, nu veţi mai fi miniştri

09 Mai 2009   •   00:00

Secretarul general al PDL, ministrul Vasile Blaga, le-a transmis, astăzi, miniştrilor, secretarilor de stat şi directorilor aparţinând PDL că, dacă nu vor câştiga alegerile, nu vor mai avea aceste funcţii, informează Mediafax.

Blaga a spus că PDL "trebuie să câştige alegerile", mai ales că cercetările sociologice arată că prezenţa la vot în 7 iunie va fi mică, iar mobilizarea partidului devine cel mai important factor pentru câştigarea scrutinului.

"Toţi militanţii, miniştrii, parlamentarii, simpli militanţi, va trebui să ajungă în fiecare casă de români, să explice măsurile nu întotdeauna populare ale guvernului", a continuat Vasile Blaga.

El şi-a îndreptat mesajul în special către miniştrii, secretarii de stat, directorii din teritoriu, spunându-le că toţi aceştia "trebuie să înţeleagă începând de astăzi că au ajuns miniştri prin munca partidului şi că vor fi miniştri atâta timp cât partidul este la putere".

"Şi, dacă nu câştigăm alegerile, nu vor mai fi miniştri, şi nu vor mai fi nici secretari de stat şi nici directori", a continuat Blaga.

Secretatul general al PDL le-a transmis un mesaj şi parlamentarilor. "Cu tot respectul pentru modul în care au câştigat alegerile, le atrag atenţia că au câştigat sub flamura PDL, nu au ajuns independenţi în Parlament", a spus Blaga, sfătuindu-i să profite de această campanie pentru a-şi întări poziţia în colegiile unde au câştigat uninominal.

"Nu vom avea niciun partid aliat în această campanie, decât cetăţeanul, care va veni la vot dacă îl convingem şi dacă îi călcăm pragul", a mai spus Blaga.

Blaga a vorbit în discursul său şi despre partenerii de guvernare, spunând că nu poate să înţeleagă cum pot fi colegi cu democrat-liberalii dimineaţa şi după-amiază nu mai sunt.

El a criticat declaraţiile unor miniştri despre impozitul forfetar, amintindu-le că acesta face parte din programul lor de guvernare. (V.A.)

×
Subiecte în articol: politic blaga