x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Blaga: Deputaţii PDL care au votat pentru modificarea Codului Penal trebuie sancţionaţi

Blaga: Deputaţii PDL care au votat pentru modificarea Codului Penal trebuie sancţionaţi

11 Dec 2013   •   19:16
Blaga: Deputaţii PDL care au votat pentru modificarea Codului Penal trebuie sancţionaţi

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat miercuri că împărtăşeşte acelaşi punct de vedere cu Monica Macovei, şi anume ca deputaţii care au votat pentru modificarea Codului Penal în această săptămână să fie sancţionaţi, informează agerpres.ro.

"Am discutat cu Monica Macovei şi împărtăşim acelaşi punct de vedere. Vom discuta lucrurile astea luni, în Biroul Permanent Naţional al partidului, vom respecta procedurile, îi vom invita şi pe colegi, nu ştiu ce a fost în capul lor, dar o să discutăm lucrurile astea. Sunt mai multe sancţiuni, de la mustrare până la excludere, dar să vedem ce a fost în capul lor, o să îi chemăm până luni, va fi o procedură mai rapidă, ei sunt în Bucureşti", a spus Blaga, întrebat dacă deputaţii care au votat alături de USL pentru modificarea Codului Penal ar trebui sancţionaţi aşa cum a cerut europarlamentarul PDL Monica Macovei.

Vasile Blaga a făcut această declaraţie înainte de începerea dezbaterii de la Palatul Parlamentului dintre Cătălin Predoiu şi Gheorghe Falcă, cei doi candidați ai PDL înscrişi în cursa internă pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidenţiale din 2014.

×
Subiecte în articol: vasile blaga codul penal