x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Blaga: Eu nu iau lecţii de la Macovei, nu voi interzice ginerelui meu să lucreze în privat

Blaga: Eu nu iau lecţii de la Macovei, nu voi interzice ginerelui meu să lucreze în privat

08 Iun 2010   •   00:00

Întrebat cum comentează afirmaţiile Monicăi Macovei despre el, Blaga a răspuns: "Nu iau lecţii de la Monica Macovei, fiecare a avut parcursul său profesional înainte de '89 şi după '89. Am spus-o şi o mai spun, nu voi interzice nimănui, nici măcar ginerelui meu, să lucreze în zona privată. Ce m-a deranjat a fost că a încheiat un contract, nu două, cum s-a spus, dar problemele cu acela se vor rezolva în trei zile".

Macovei a declarat, luni, comentând situaţia lui Blaga, despre al cărui ginere presa a relatat că ar fi câştigat un contract cu statul, că ea nu crede că acesta nu ştia despre afacere şi că liderul PDL ar fi trebuit să plece din Guvern.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, la întâlnirea cu reprezentanţii PDL, că cei responsabili pentru întârzierile în reformă vor plăti, notează ziarul "Gândul", precizând că cei prezenţi "s-au prins" că trimiterile preşedintelui au fost la Vasile Blaga, Adriean Videanu şi Radu Berceanu.

"Vor plăti toţi cei responsabili pentru întârzierile în programul de reformă. Dar vom discuta despre asta după moţiunea de cenzură", ar fi spus Băsescu, după cum au relatat pentru "Gândul" surse participante la discuţii.
Mediafax

×
Subiecte în articol: politic