x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Blaga îl obligă pe Ponta să-l înlocuiască pe Antonescu la prezidenţiale

Blaga îl obligă pe Ponta să-l înlocuiască pe Antonescu la prezidenţiale

de Gabriela Mladin    |    02 Iun 2012   •   17:13
Blaga îl obligă pe Ponta să-l înlocuiască pe Antonescu la prezidenţiale

Presedintele Senatului, Vasile Blaga sustine ca are informatii ca seful PNL, Crin Antonescu nu va mai candida in 2014 pentru functia de presedinte al Romaniei. Blaga a repetat acest luru de cateva ori in discursul sau electoral de la Gorj, iar cand a fost intrebat care ar fi motivul pentru care Antonescu nu va mai fi candidatul USL, acesta a raspuns ca n-ar mai fi... viabil pentru social-liberali. La cateva minute, in cadrul unei conferinte de presa a fost si mai explicit: 'Il vom obliga noi pe domnul Ponta sa gaseasca alt candidat la presedintie!'

Prezent la sustinerea candidatilor PDL in orasul Targu-Carbunesti din judetul Gorj, Vasile Blaga a amintit in discursul sau de cateva ori faptul ca Antonescu nu va mai fi candidat la presedintia Romaniei din partea USL. 'Pana in 2014 mai este mult si stie domnul Antonescu ca nu va mai fi nici macat candidat de presedinte, nu presedintele Romaniei in 2014. Nu va mai fi viabil', a declarat Blaga.

Pus sa explice acest lucru, Vasile Blaga a declarat cateva minute mai tarziu: 'Pana in 2014 mai este timp foarte mult. In cadrul USL-ului vor mai exista candidati potentiali, chiar in randul PSD-ului si va garantez ca si in zona dreptei vor fi candidati seriosi. Asa ca domnul Ponta va fi obligat de catre colegii lui sa-si gaseasca alta varianta la prezidentiale. Si il vom obliga noi ca sa gaseasca alta varianta ca sa aiba candidati credibili si sa se poata bate la alegeri cu cei ai dreptei. Deci, domnul Antonescu nu va fi candidat viabil pana in 2014', a fost explicatia lui Vasile Blaga.

Acesta a mai declarat ca din 2004 nu a pierdut nicio batalie electorala, drept pentru care nici pe aceasta n-o va pierde, iar scorul va fi cel putin ca cel din 2008.

×