x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Blaga: Multe dintre revendicările reformiştilor se regăsesc în Statutul PDL

Blaga: Multe dintre revendicările reformiştilor se regăsesc în Statutul PDL

05 Mar 2011   •   10:58
Blaga: Multe dintre revendicările reformiştilor se regăsesc în Statutul PDL
154874-.jpgSecretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat, astăzi, înaintea şedinţei Consiliul Naţional de Coordonare, că multe dintre revendicările reformiştilor se regăsesc în Statutul PDL, iar dacă partidul a luat decizii, ieri, după patru ore de discuţii, înseamnă că acestea sunt bine gândite.

Blaga a spus că dacă se citeşte cu atenţie Statutul PDL, se vede că multe dintre revendicările reformiştilor se regăsesc în document. El a menţionat, de asemenea, că orice reprezentant PDL care va dori să conducă o moţiune şi nu are vechimea necesară va primi, pentru Convenţia din mai, derogare.

Întrebat despre respingerea propunerii reformiştilor ca cei trimişi în judecată să fie excluşi automat din PDL, Blaga a spus că deciziile luate vineri seară au fost rezultatul a patru ore de dezbatere, iar dacă partidul a hotărât aşa, înseamnă că acestea sunt bine gândite.

Consiliul Naţional de Coordonare al PDL va discuta sâmbătă şi va aproba eventual propunerile avizate, vineri, de Colegiul Director al formaţiunii, printre acestea numărându-se alegerea uninominală a conducerii şi acordarea de către Colegiu a derogărilor de la vechime pentru candidaturi.

×