x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Blogger Şerban Mihăilescu. Vând apartament. Jumătate de milion de euro

Blogger Şerban Mihăilescu. Vând apartament. Jumătate de milion de euro

30 Ian 2009   •   00:00

Controversatul social-democrat, senatorul Şerban Mihăilescu, a devenit blogger. Primul său post are mai curând caracter imobiliar. Deranjat de interesul presei pentru proprietăţile sale imobiliare, Mihăilescu anunţă ironic că va vinde un apartament evaluat la 500.000 euro.



"Am citit cu amuzament şi surprindere articolul din Evenimentul Zilei în care eram înfierat cu mânie proletară din cauza faptului că m-am mutat. Am înţeles că nu e bine să stau cu chirie, am aflat că nu e bine să îmi cumpăr un apartament, iar plata lui în rate ridică semne de întrebare. Am dedus că era mult mai bine să fi plătit cu banii jos, integral, chiar dacă nu îi aveam. Întrucât ziariştii au avut inspiraţia să întrebe un expert imobiliar, vreau să fac următorul anunţ oficial: vând apartamentul din Ceasornicului în cel mai scurt timp. Preţul este cel stabilit de Evenimentul Zilei şi expertul lor imobiliar: 500.000 euro. Minim", scrie Şerbănescu.

"Poate, în acest mod, vom afla împreună că România nu este afectată de nici o criză economică, iar piaţa imobiliară cunoaşte aceeaşi expansiune ca în perioada de glorie a precedentului guvern" conchide ironic celebrul pesedist.
antena3.ro

×
Subiecte în articol: politic