x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Boc, despre plecarea Mihaelei Popa: E bine că partidul se curăţă de oportunişti

Boc, despre plecarea Mihaelei Popa: E bine că partidul se curăţă de oportunişti

19 Apr 2012   •   10:08
Boc, despre plecarea Mihaelei Popa: E bine că partidul se curăţă de oportunişti

Referindu-se la trecerea senatoarei Mihaelei Popa la PNL, presedintele PDL, Emil Boc, a declarat ca "este bine ca partidul se curata de oportunisti" si ca va intra in alegeri cu "fibra lui autentica" si le va castiga.

"E bine ca partidul se curata de oportunisti. PDL va intra in alegeri cu fibra lui autentica si va castiga alegerile, asa cum le-a castigat pe toate pana acum", a declarat pentru Mediafax Emil Boc.

Senatorul Mihaela Popa a anuntat, astazi, intr-o conferinta de presa sustinuta la Iasi alaturi de vicepresedintii PNL Sorin Frunzaverde si Relu Fenechiu, ca trece de la PDL la PNL. Ea a precizat ca motivul plecarii din PDL este legat de "lipsa exercitiului democratic in partid", ea apreciind ca in PDL "totul a fost intr-o vesnica pozitie de drepti".

"Am decis sa ma alatur unei echipe noi si consolidate alaturi de Sorin Frunzaverde. Motivul plecarii mele din PDL este legat de lipsa exercitiului democratic in partid. Totul a fost imposibil, intr-o vesnica pozitie de drepti. Nu imi place sa vad oameni arestati, care apoi se dovedeste ca nu au nicio vina", a spus Mihaela Popa.

La randul sau, vicepresedintele PNL Relu Fenechiu a spus, in aceeasi conferinta de presa, ca a avut o discutie cu Crin Antonescu, in prezenta Mihaelei Popa, si ca aceasta va fi sustinuta de liberali pentru Parlamentul European.


×