x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Boc: După CNC voi decide dacă voi candida la şefia PDL

Boc: După CNC voi decide dacă voi candida la şefia PDL

17 Feb 2011   •   17:08

Premierul Emil Boc a declarat că va lua o decizie privind candidatura la funcţia de preşedinte al PDL pentru un nou mandat după Consiliul Naţional de Coordonare (CNC) al partidiului. Boc a declarat, într-o conferinţă de presă la Cluj, că va decide după ce în CNC al PDL se va lansa competiţia oficială pentru şefia formaţiunii. "Voi lua o decizie privind candidatura pentru un nou mandat de preşedinte al PDL după ce se lansează competiţia oficială pentru conducerea PDL în CNC. Încă nu am avut CNC. În intervalul de timp după CNC pus la dispoziţie, voi lua o decizie", a spus Boc.

Legat de discuţiile din partid privind separarea funcţiei de premier de cea de preşedinte al PDL, Emil Boc a afirmat că acestea sunt "sănătoase" şi că este "firesc" să fie o dezbatere pe această temă. "Vom vedea cum se va finaliza dezbaterea. Vom vedea care e punctul de vedere al partidului", a spus Boc.

Consiliul Naţional de Coordonare (CNC) al Partidului Democrat Liberal, programat iniţial pentru sâmbătă, se amână pentru data de 5 martie, a anunţat, miercuri, PDL.

×