x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Buşoi către Paleologu:Dacă vrea să ajute la rezolvarea problemelor PNL şi nu să devină parte a lor, să vorbească în partid

Buşoi către Paleologu:Dacă vrea să ajute la rezolvarea problemelor PNL şi nu să devină parte a lor, să vorbească în partid

01 Iun 2016   •   18:08
Buşoi către Paleologu:Dacă vrea să ajute la rezolvarea problemelor PNL şi nu să devină parte a lor, să vorbească în partid

 Prim-vicepreşedintele liberal Cristian Buşoi îi cere colegului său de partid, deputatul Theodor Paleologu, să nu pună doar "gaz pe foc" prin afirmaţiile din ultima perioadă despre " 'problemele' PNL" şi să încerce să ajute în campania electorală. 

"De câte ori vorbeşte despre PNL în ultimele săptămâni, Toader Paleologu nu face decât să dea de pământ cu PNL, lucru care în mod cert nu ajută cu nimic. Dacă ar vrea să fie de ajutor PNL, nu doar să pună gaz pe foc ca să apară el mai bine, ar spune ceva şi despre PSD şi despre candidatul PSD la Primăria Generală, pentru că, totuşi, până pe 5 iunie, PNL este în campanie. Iar dacă chiar îi pasă de candidatul PNL la Capitală, atunci îl rog să nu se alăture celor care dau cu mantă ca să lovească în campania lui Cătălin Predoiu", spune Cristian Buşoi, potrivit unui comunicat transmis, miercuri, AGERPRES. 

În opinia lui Buşoi, problemele pe care le are PNL, dacă are, "nu sunt cu nimic mai deosebite decât cele pe care le are orice partid în alegeri şi după alegeri". 

"Toader Paleologu, dacă vrea să ajute la rezolvarea problemelor PNL şi nu să devină parte a acestor probleme, atunci să vorbească în partid, nu în piaţa publică. Şi, mai ales, să spună ceva care să ajute şi campania PNL, nu care să distragă atenţia de la această campanie", îi transmite Buşoi. 

Theodor Paleologu a afirmat, miercuri, la RFI, că el şi-a făcut datoria ca liberal în privinţa candidatului PNL la Bucureşti şi consideră că actuala conducere a partidului trebuie să plece în urma unui Congres extraordinar. 

"Din start, trebuia o cu totul altă abordare şi eu mi-am făcut datoria ca membru al PNL şi am spus cum văd lucrurile şi anume: un singur candidat, Nicuşor Dan, la Primăria Generală şi, în schimb, retragerea tuturor candidaţilor USB de la primăriile de sector, unde nu pot câştiga. (...) Cei care sunt responsabili de această situaţie trebuie să plece. E nevoie de un Congres extraordinar al Partidului Naţional Liberal (...). Această conducere este ilegitimă şi total inaptă, şi-a dovedit incapacitatea politică şi ne conduce către un dezastru", a afirmat Paleologu.

  • AGERPRES

×