x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică C. T. Popescu: Klaus Iohannis nu are motive să o respingă pe Sevil Shhaideh

C. T. Popescu: Klaus Iohannis nu are motive să o respingă pe Sevil Shhaideh

21 Dec 2016   •   15:05
C. T. Popescu: Klaus Iohannis nu are motive să o respingă pe Sevil Shhaideh

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu  a declarat la Digi 24 că nu vede contra argumente din partea președintelui Klaus Iohannis pentru a o respinge pe Sevil Shhaideh din funcția de prim-ministru, propusă de PSD și ALDE după consultări. Liviu Dragnea a spus după anunț că el își asumă responsabilitatea politică.

„Această doamnă are nişte studii, a absolvit ASE, are studii postuniversitare, a fost ministru, s-a ocupat de fonduri europene. Are un CV onorabil. E opțiunea lui Dragnea și a PSD care au câștigat alegerile. Să vedem ce va face în funcția de premier”, a precizat Cristian Tudor Popescu.

Întrebat dacă președintele Iohannis ar avea motive să respingă propunerea, Cristian Tudor Popescu a răspuns că „nu are niciunul”.

„Sevil Shhaideh nu are probleme penale. Are un CV în regulă, o biografie profesională acceptabilă. În plus, e femeie şi poartă un nume turcesc, cred. E minoritară etnică, ceea ce reprezintă atuuri calculate de Dragnea. Nu văd ce contraargument ar avea Iohannis ca să nu accepte propunerea”, a punctat jurnalistul.

×
Subiecte în articol: Sevil Shhaideh